Oprydning
Lukkede øjne
Claritas bruger ansigtspunkter på enheden til at finde billeder, hvor nogen har lukkede øjne, så du kan slette blinkebillederne.
Claritas finder billeder, hvor en person har lukkede øjne, ved at måle, hvor åbne øjnene er, ud fra ansigtspunkter på enheden. Et billede markeres kun, når begge øjne er lukkede, så knebne øjne og blikke til siden bliver sjældnere fanget.
Sådan bruger du Lukkede øjne
- Åbn kortet Lukkede øjne på Hjem.
- Gennemgå hvert billede; åbn det på fuld skærm for at tjekke.
- Vælg blinkebillederne, og tryk på Slet.
Apples Vision-framework finder ansigtet og øjnenes ansigtspunkter, og Claritas beregner et øjenforhold (eye-aspect ratio) for hvert øje. Ansigter analyseres på din enhed, og ingen ansigtsdata forlader den.
Kort fortalt
| Metode | Vision-ansigtspunkter + øjenforhold (eye-aspect ratio) |
|---|---|
| Regel | Begge øjne lukkede |
| Pris | Det er gratis at gennemse; sletning kræver Claritas Pro |
Ofte stillede spørgsmål
Bliver ansigtsdata sendt til en server?
Nej. Ansigtsgenkendelse og analyse af ansigtspunkter kører på din iPhone.
Relaterede funktioner
- Oprydning
Lignende billeder og burstserier
Grupperer billeder taget med få sekunders mellemrum i serier og hjælper dig med kun at beholde det bedste.
- Oprydning
Slørede billeder
Et tjek i to trin på enheden finder billeder, der er ude af fokus eller rystede.
- Udforsk
Spotlight på mig
Finder og rangerer dine bedste solobilleder, helt på enheden.
Senest opdateret: