Claritas Gratis vs. Pro
Kom gratis i gang. Skift til Pro, når du vil have ubegrænset oprydning i alle kategorier.
Med den gratis version kan du scanne hele dit bibliotek, gennemse alle kategorier og slette et begrænset antal dubletter hver dag. Claritas Pro er et abonnement med automatisk fornyelse, der låser op for ubegrænset sletning i alle otte kategorier, den detaljerede scanning i Udforsk, Personer, automatisk scanning og kollager uden vandmærke.
| Funktion | Gratis | Pro |
|---|---|---|
| Scan dit bibliotek og se, hvor meget plads der kan ryddes | Ja | Ja |
| Gennemse alle kategorier, filtre, Rejser og Bibliotek | Ja | Ja |
| Slet dubletter | Begrænset pr. dag | Ubegrænset |
| Slet fra alle andre kategorier | — | Ubegrænset |
| Detaljeret scanning i Udforsk (æstetik, overeksponerede, mad) | — | Ja |
| Scan igen fra Hjem og automatisk scanning ved opstart | — | Ja |
| Personer (grupper billeder efter ansigt) | — | Ja |
| Kollageværktøj | Med vandmærke | Uden vandmærke |
| Statistik, Wrapped og widget til hjemmeskærmen | Ja | Ja |
Ofte stillede spørgsmål
Hvad koster Claritas Pro?
Claritas Pro er et abonnement med automatisk fornyelse. De tilgængelige abonnementer og priser vises i appen i din lokale valuta, før du tegner abonnement.
Er der en gratis prøveperiode?
Når der tilbydes en gratis prøveperiode, og du er berettiget, viser appen prøveperiodens længde og prisen bagefter, før du starter. Opsig inden prøveperioden udløber, så bliver du ikke opkrævet.
Hvordan opsiger jeg?
Åbn appen Indstillinger på din iPhone, tryk på dit navn og derefter på Abonnementer, og vælg Claritas. Abonnementer fornyes automatisk, indtil de opsiges.
Kan jeg gendanne mit køb på en ny iPhone?
Ja. Brug Gendan på Claritas Pro-skærmen, mens du er logget ind med den samme Apple-konto.