Udforsk

Rejser

Claritas opretter automatisk rejser ud fra tid og sted på dine billeder og hjælper dig med at rydde op i hver rejse ved at fjerne slørede billeder og lukkede øjne.

Hent Claritas i App Store

Rejser grupperer automatisk dine rejsebilleder i rejser ud fra, hvornår og hvor de er taget, og navngiver dem efter stedet. I hver rejse peger "Ryd op i billederne" på slørede billeder, lukkede øjne og billeder af lav kvalitet, så du kun beholder de bedste minder.

Sådan bruger du Rejser

  1. Åbn Rejser for at se dine rejser, navngivet efter sted.
  2. Åbn en rejse for at gennemse den dag for dag.
  3. Omdøb rejsen, eller fjern billeder, der ikke hører til (de bliver i dit bibliotek).
  4. Tryk på Ryd op i billederne for at gennemgå svage billeder og slette dem, du vælger.

En rejse er en række på mindst 12 billeder taget 35 km eller mere fra dit anslåede hjemområde, som varer 1 til 30 dage med pauser på højst to dage. Billeder uden placeringsdata, der alligevel ligner en rejse, vises under "Mulige rejser".

For at vise stednavne sender Claritas billedernes koordinater (aldrig selve billederne) til Apples geokodningstjeneste.

Kort fortalt

Regel for rejser12+ billeder, ≥ 35 km hjemmefra, 1–30 dage, pauser ≤ 2 dage
StednavneApples geokodning (kun koordinater)
Fjern fra rejseIkke-destruktivt: billedet bliver i dit bibliotek
PrisDet er gratis at gennemse; sletning kræver Claritas Pro

Ofte stillede spørgsmål

Sender Rejser min placering nogen steder hen?

For at navngive steder sendes billedernes koordinater til Apples geokodningstjeneste. Selve billederne bliver aldrig uploadet.

Relaterede funktioner

Senest opdateret:

Har du virkelig brug for flere GB?

Lad Claritas tage et kig. Gratis på iPhone, og dine billeder forlader aldrig din enhed.

Hent Claritas i App Store