פרטיות

פרטיות על המכשיר

Claritas מנתחת את התמונות שלך כולן ב-iPhone. בלי חשבון, בלי העלאת תמונות, וכל מחיקה ניתנת לשחזור במשך 30 ימים.

הורדת Claritas ב-App Store

Claritas מנתחת את ספריית התמונות שלך כולה ב-iPhone באמצעות המסגרות של Apple שפועלות על המכשיר ומודל Core ML מובנה. התמונות שלך לעולם לא מועלות. אין צורך ליצור חשבון, וכל מחיקה עוברת לאלבום "נמחקו לאחרונה", שממנו אפשר לשחזר אותה במשך 30 ימים.

איך להשתמש בפרטיות על המכשיר

  1. Claritas מבקשת גישה לספריית התמונות ומסבירה למה, עוד לפני בקשת המערכת.
  2. כל הזיהוי פועל על המכשיר שלך; הניתוח לא מוריד מקורות מ-iCloud.
  3. אתה בודק ומאשר כל מחיקה. שום דבר לא מסומן מראש.
  4. פריטים שנמחקו נשארים באלבום "נמחקו לאחרונה" במשך 30 ימים.

מה נשאר ב-iPhone שלך

  • התמונות והסרטונים שלך, וכל מה שזוהה בהם
  • נתוני פנים עבור אנשים ו-Spotlight (ניתנים למחיקה בכל עת)
  • תוצאות סריקה, היסטוריית ניקוי וסטטיסטיקה

מה האפליקציה כן שולחת

בשקיפות מלאה: Claritas משתמשת בשירותי צד שלישי לניתוח שימוש באפליקציה ולדוחות קריסה (Firebase), למינויים (RevenueCat ו-Apple) וכן, אם אישרת מעקב, למדידת פרסום. בנוסף, היא בודקת שרת זמן כדי שלא ניתן יהיה לעקוף את המגבלה היומית החינמית על ידי שינוי התאריך. התכונה טיולים שולחת קואורדינטות של תמונות (לא תמונות) ל-Apple כדי לאתר שמות מקומות. אף אחד מהשירותים האלה לא מקבל את התמונות שלך. לפרטים, ראה את מדיניות הפרטיות.

במבט חטוף

ניתוח תמונות100% על המכשיר
נדרש חשבוןלא
העלאת תמונותאף פעם
חלון לביטול30 ימים ("נמחקו לאחרונה" ב-iOS)

שאלות נפוצות

האם Claritas בטוחה לשימוש?

Claritas אף פעם לא מעלה את התמונות שלך, אף פעם לא מוחקת דבר ללא אישורך, וכל מחיקה ניתנת לביטול במשך 30 ימים מאלבום "נמחקו לאחרונה".

האם צריך ליצור חשבון?

לא. Claritas עובדת בלי הרשמה או התחברות.

תכונות קשורות

עודכן לאחרונה:

אתה באמת צריך עוד GB?

תן ל-Claritas להציץ. בחינם ב-iPhone, והתמונות שלך לעולם לא עוזבות את המכשיר.

הורדת Claritas ב-App Store