Claritas Gratuit vs. Pro
Începe gratuit. Treci la Pro când vrei curățare nelimitată în toate categoriile.
Cu versiunea gratuită poți scana toată biblioteca, poți răsfoi fiecare categorie și poți șterge zilnic un număr limitat de duplicate. Claritas Pro este un abonament cu reînnoire automată care deblochează ștergerea nelimitată în toate cele opt categorii, scanarea detaliată din Descoperă, Persoane, scanarea automată și colajele fără filigran.
| Funcție | Gratuit | Pro |
|---|---|---|
| Scanează biblioteca și vezi spațiul de curățat | Da | Da |
| Răsfoiește toate categoriile, filtrele, Călătorii și Bibliotecă | Da | Da |
| Ștergere duplicate | Limitat pe zi | Nelimitat |
| Ștergere din toate celelalte categorii | — | Nelimitat |
| Scanare detaliată în Descoperă (estetic, supraexpuse, mâncare) | — | Da |
| Rescanare din Acasă și scanare automată la pornire | — | Da |
| Persoane (gruparea pozelor după chip) | — | Da |
| Creator de colaje | Cu filigran | Fără filigran |
| Statistici, Wrapped și widget pe ecranul principal | Da | Da |
Întrebări frecvente
Cât costă Claritas Pro?
Claritas Pro este un abonament cu reînnoire automată. Planurile disponibile și prețurile sunt afișate în aplicație, în moneda ta locală, înainte să te abonezi.
Există o perioadă de probă gratuită?
Când este oferită o perioadă de probă gratuită și ești eligibil, aplicația îți arată, înainte să începi, durata perioadei de probă și prețul de după. Dacă anulezi înainte să se termine perioada de probă, nu vei plăti nimic.
Cum anulez abonamentul?
Deschide aplicația Configurări pe iPhone, atinge numele tău, apoi Abonamente, și alege Claritas. Abonamentele se reînnoiesc automat până când sunt anulate.
Pot să-mi restaurez achiziția pe un iPhone nou?
Da. Folosește Restaurează pe ecranul Claritas Pro, cât timp ești conectat cu același Cont Apple.